Uvjeti plaćanja

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Odabrana usluga će biti plaćena kreditnom karticom korištenjem Corvus sustava za on line autorizaciju kreditnih kartica, a prema uvjetima koji su definirani ovim općim uvjetima i posebnim uvjetima koje definira odabrani organizator usluge.

Corvus sustav za procesiranje kreditnih kartica primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka te kako bi osigurao maksimalnu sigurnost, zaštitu osobnih i kartičnih podataka, Corvus svake godine prolazi zahtjevnu PCI DSS Level 1 certifikaciju.


Bankovnom doznakom

Ukoliko želite platiti Vašu rezervaciju bankovnom doznakom potrebno je u roku 24 sata od rezervacije ili od primitka ponude od strane našeg operatera uplatite naznačeni iznos . Istovremeno putnik je dužan odmah po uplati dostaviti potvrdu o izvršenoj uplati putem e-maila. Tour.hr ne snosi odgovornost za neizvršene rezervacije usluga zbog kašnjenja putnika u dostavi potvrde dužoj od 24 sata (ne uključujući subote, nedjelje i praznike). Sve bankovne troškove snosi klijent. Sve rezervacije koje ne budu uplaćene u cijelosti smatrati će se nevažećima.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će se teretiti račun Vaše kreditne kartice dobiva se kroz pretvaranje iznosa iz odabrane valute u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom naplate s Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruge kreditnih kartica. Kao rezultat ove pretvorbe postoji mogućnost manje razlike u iznosu, u odnosu na iznos naveden na našim web stranicama.


Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.