Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobrodošli na web stranicu tvrtke A Turizam Istra d.o.o. Koristeći bilo kakvu uslugu ili informacije s ove web stranice, prihvaćate potpuno navedena pravila i uvjete korištenja. Ako se ne slažete s navedenim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.


Sadržaj i autorska prava

Sadržaji i formati na ovim stranicama, osim dijelova teksta i slika koji nemaju komercijalni karakter i namijenjeni isključivo u svrhu informiranja gostiju i promocije turističkih usluga u Hrvatskoj, u vlasništvu su tvrtka A Turizam Istra doo, Kandlerova 10, 52100 Pula. Sadržaj se može kopirati samo u nekomercijalne svrhe i za individualnu upotrebu, poštujući sva autorska prava i prava vlasnika.

Ako primijetite bilo kakvu zlouporabu autorskih prava s naše stranice, molimo kontaktirajte nas na e-mail adresu info@a-turizam.hr.

Preciznost i ispravnost informacija

A Turizam Istra d.o.o. se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere predostrožnosti kako bi svojim korisnicima pružila točne i kvalitetne informacije. Sve informacije, podatke i slike vezane uz smještajne jedinice dane su A Turizam Istra d.o.o. od najboljih izvora. Iako su svi podaci provjereni od strane djelatnika Turističke Istre, A Turizam Istra d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške, nedostatak informacija ili kašnjenja u nadogradnji informacija ili bilo kojeg drugog dijela web stranice.

Veze s drugim web stranicama

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke A Turizam Istra d.o.o. i A Turizam Istra d.o.o. nije odgovoran niti za sadržaj tih stranica ni za veze s njima.

Zaštita i privatnost podataka

A Turizam Istra d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. To znači da se vaši osobni podaci upisuju samo u slučaju konačne rezervacije, što nam omogućuje registraciju rezervacije potrebnog smještaja pod vašim imenom i da bi smo vam poslali potrebne dokumente.

Vaši osobni podaci bit će proslijeđeni trećim osobama odgovornima za traženu uslugu koju ste rezervirali putem naših stranica. Ovime vas molimo da nas obavijestite ako su se vaši osobni podaci promijenili ili ako ste pogriješili pri unosu podataka.

Svi podaci procesa registracije i drugi podaci o korisniku nisu dostupni trećim osobama, osim ako to ne nalaže zakon.

Otkazivanje rezervacije od strane kupca

Možete otkazati rezervaciju bez dodatnih troškova sve dok vaša rezervacija nije potvrđena.

Ukoliko je vaša rezervacija potvrđena, mogući su određeni troškovi prilikom otkazivanja.

Smještaj

Za povrat 50 % iznosa plaćenog za smještaj otkazivanje se mora obaviti punih 30 dana prije lokalnog vremena dolaska navedenog u oglasu (ili do 14:00, ako nije drugačije određeno).

Ako gost otkaže manje od 30 dana unaprijed, neće dobiti povrat novca za neiskorištena noćenja.

Ako gost stigne i odluči otići ranije, neće dobiti povrat novca za neiskorištena noćenja.

Jednodnevni izleti

Unless otherwise stated, you can freely cancel all reservations up to 48 hours before the start of the tour. If canceled up to 24 hours before the tour, you are entitled to a 50% refund. You are not eligible for a refund if you cancel your tour less than 24 hours before the tour starts or in case of no show.

Pojedini izleti i usluge koje pružamo mogu imati drugačije uvjete otkazivanja koji će biti jasno navedeni na svakoj stranici s detaljnim opisom izleta.

Otkazivanje rezervacije od strane organizatora

Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti uslugu, zadržavamo pravo otkazati rezervaciju u bilo kojem trenutku, čak i prije samog početka. U takvoj situaciji pokušati ćemo organizirati alternativni izlet, ali ako se ne pronađe rješenje imati ćete pravo na povrat uplaćenog iznosa u cijelosti.

Povrat sredstava

Putem vaše e-mail adrese obavijestiti ćemo vas o iznosu koji ćemo vam vratiti. Povrata sredstava na vašu kreditnu karticu može biti potpun ili djelomičan ovisno o konkretnoj situaciji te kao i prilikom otkazivanja zadržanog iznos na kreditnoj kartici može trajati od 7 do 30 dana.

Podnošenje prigovora

Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača ("Narodne novine", br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo na pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku i to u ovim poslovnim prostorijama, te će im bez odgađanja pisanim putem biti potvrđen primitak tog prigovora.

Prigovor se također može podnijeti putem pošte na adresu:

A Turizam Istra d.o.o.

Kandlerova 24, 52100 Pula, Hrvatska

ili putem adrese elektroničke pošte: rh.mazirut-a@ofni

Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.

Izmjene uvjeta korištenja

A Turizam Istra d.o.o. zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja ili promijene ili poništavanja (privremeno ili trajno) bilo kakvog sadržaja ili usluge na svojim stranicama bez obveze prethodne obavijesti. A Turizam Istra d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve posljedice tih postupaka.

30.05.2018.