Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobrodošli na web stranicu tvrtke A Turizam Istra d.o.o. Koristeći bilo kakvu uslugu ili informacije s ove web stranice, prihvaćate potpuno navedena pravila i uvjete korištenja. Ako se ne slažete s navedenim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.


Sadržaj i autorska prava

Sadržaji i formati na ovim stranicama, osim dijelova teksta i slika koji nemaju komercijalni karakter i namijenjeni isključivo u svrhu informiranja gostiju i promocije turističkih usluga u Hrvatskoj, u vlasništvu su tvrtka A Turizam Istra doo, Kandlerova 10, 52100 Pula. Sadržaj se može kopirati samo u nekomercijalne svrhe i za individualnu upotrebu, poštujući sva autorska prava i prava vlasnika.

Ako primijetite bilo kakvu zlouporabu autorskih prava s naše stranice, molimo kontaktirajte nas na e-mail adresu info@a-turizam.hr.

Preciznost i ispravnost informacija

A Turizam Istra d.o.o. se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere predostrožnosti kako bi svojim korisnicima pružila točne i kvalitetne informacije. Sve informacije, podatke i slike vezane uz smještajne jedinice dane su A Turizam Istra d.o.o. od najboljih izvora. Iako su svi podaci provjereni od strane djelatnika Turističke Istre, A Turizam Istra d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške, nedostatak informacija ili kašnjenja u nadogradnji informacija ili bilo kojeg drugog dijela web stranice.

Veze s drugim web stranicama

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke A Turizam Istra d.o.o. i A Turizam Istra d.o.o. nije odgovoran niti za sadržaj tih stranica ni za veze s njima.

Zaštita i privatnost podataka

A Turizam Istra d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. To znači da se vaši osobni podaci upisuju samo u slučaju konačne rezervacije, što nam omogućuje registraciju rezervacije potrebnog smještaja pod vašim imenom i da bi smo vam poslali potrebne dokumente.

Vaši osobni podaci bit će proslijeđeni trećim osobama odgovornima za traženu uslugu koju ste rezervirali putem naših stranica. Ovime vas molimo da nas obavijestite ako su se vaši osobni podaci promijenili ili ako ste pogriješili pri unosu podataka.

Svi podaci procesa registracije i drugi podaci o korisniku nisu dostupni trećim osobama, osim ako to ne nalaže zakon.

 Izmjene uvjeta korištenja

A Turizam Istra d.o.o. zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja ili promijene ili poništavanja (privremeno ili trajno) bilo kakvog sadržaja ili usluge na svojim stranicama bez obveze prethodne obavijesti. A Turizam Istra d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve posljedice tih postupaka.

03.01.2018.