Politika privatnosti

Općenito

Pristupanjem ili korištenjem ove web stranice prihvaćate uvjete ove politike privatnosti. Predani smo poštivanju privatnosti korisnika koji ulaze na ovu web stranicu i prepoznajemo važnost odgovornog korištenja informacija prikupljenih na ovim stranicama. Svrha ove politike je da vam objasni prirodu informacija koje zapisujemo i pohranjujemo o vama i načinu na koji se ona upotrebljava. Zadržavamo pravo da s vremena na vrijeme izmijenimo politiku prema vlastitom nahođenju.

Osobni identifikacijski podaci

Možemo prikupljati osobne identifikacijske podatke od korisnika na različite načine u vezi s aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našoj web stranici. Korisnici mogu anonimno posjetiti našu stranicu. Prikupit ćemo osobne identifikacijske podatke samo od Korisnika ako nam dobrovoljno dostave takve informacije. Korisnici uvijek mogu odbiti pružanje osobnih podataka o identifikaciji, osim što ih može spriječiti da sudjeluju u određenim aktivnostima vezanim uz web-lokaciju.

Podaci koji nisu osobni podaci

Možemo prikupljati neosobne podatke o identitetu korisnika kada god dođu u interakciju s našim stranicama. Informacije o neosobnim identifikacijama mogu uključivati naziv preglednika, vrstu računala i tehničke podatke o korisnicima znači vezu s našim stranicama, kao što su operacijski sustav i davatelji internetskih usluga i ostale slične informacije.

Kolačići web preglednika

Naša web stranica može koristiti "kolačiće" kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korisnički web preglednik postavlja kolačiće na tvrdi disk radi očuvanja podataka, a ponekad i za praćenje informacija o njima. Korisnik može odlučiti postaviti svoj web preglednik da odbije kolačiće ili da vas upozori kada se kolačići šalju. Ako to učine, imajte na umu da neki dijelovi stranice možda neće funkcionirati ispravno.

Kako štitimo Vaše podatke

Mi primijenjujemo odgovarajuće postupke prikupljanja podataka, pohrane i obrade i sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništenja vaših osobnih podataka, korisničkog imena, lozinke, podataka o transakciji i podataka pohranjenih na našem web mjestu.

Dijeljenje vaših osobnih podataka

Ne prodajemo, trgujemo ili iznajmljujemo korisničke osobne podatke drugima. Možemo dijeliti sveobuhvatne demografske podatke koji nisu povezani s osobnim identifikacijskim podacima o posjetiteljima i korisnicima s našim poslovnim partnerima, pouzdanim podružnicama i oglašivačima za gore navedene svrhe.

Izmjene ove politike privatnosti

A Turizam Istra d.o.o. ima diskreciju da ažurira pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Kada to učinimo, izmijenit ćemo ažurirani datum pri dnu ove stranice. Potičemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu kako bi bilo kakve izmjene ostale informirane o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Shvaćate i prihvaćate da je vaša odgovornost periodički pregledavati ovu pravila o privatnosti i postati svjesni izmjena.

03.01.2018.